42-річна Людмила Чегодаєва загинула 5 жовтня 2023 року у селі Гроза на Харківщині. Тоді російська армія завдала ракетного удару по кафе, де на поминальний обід за українським захисником Андрієм Козирем зібралося багато людей.

Спочивайте з миром, мої рідненькі, дуже сильно вас люблю

Поряд із Людмилою загинула її донька Ніна Козир, зять Денис із рідними, подруга Ольга Пащенко. Через кілька днів у лікарні також померла мама Людмили, Кільзайда Таран. Цей обстріл ворога відібрав життя десятків цивільних людей.

«Людочко, люба моя, ти ж завжди говорила що наша дружба тільки до старості, а ми з Олюнькою завжди підтримували тебе в цьому… Ви ж завжди були зі мною, хоч нам було добре, хоч зле. Людочко, я тепер розумію, чому ти була такою непосидючою – ти поспішала жити. Який би настрій у тебе не був, ти дарувала кожній людині свою чарівну усмішку… Спочивайте з миром, мої рідненькі, дуже сильно вас люблю», – написала Анна Кудряшова, подруга Людмили Чегодаєвої і Ольги Пащенко.

Людмила Чегодаєва жила у Грозі. Була організаторкою у сільському клубі. Волонтерила, працювала із гуманітарною допомогою для місцевих мешканців. Любила фотографуватися. Обожнювала квіти.

«Людочка, зірочка наша яскрава, від тебе завжди віяло теплом, добром, любов'ю… Не віриться, що ми тебе більше не зустрінемо. Ти залишишся у наших серцях», – написала подруга і колега загиблої Лариса Тесленко-Рищенко.

«Зірочка Грози, яку не загасити! Вічна пам'ять, моя люба сестричко!», – додав брат Людмили, Іван Таран.

У Людмили Чегодаєвої залишилися чоловік, молодша донька, брати та інші рідні. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.