Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марія Карасьова

«Щасливе майбутнє й доля нашої країни в наших руках»

переглядів: 361

Карасьова Марія, Харківська гімназія № 65, м. Харків

Есе "Один день"

Кожен день, приходячи з роботи додому, ви вмикаєте телевізор для перегляду улюбленої телепередачі. Але на найцікавішому моменті починаються новини. Ви починаєте роздратовано шукати пульт, щоб перемикнути канал, але на хвилину заслуховуєтеся.

Знайомий голос ведучої говорить про те, що на сьогоднішній день немає жодного випадку на захворювання коронавірусом. Немає жодного загиблого або пораненого українського бійця. Сьогодні наші спортсмени здобули призові місця на Всесвітніх змаганнях.

Наші співаки перемогли в пісенному конкурсі й нашу рідну мову почув увесь світ. Ми встановили дружні стосунки з сусідніми державами й готові рухатися вперед для покращення нашого життя. Погода обіцяє бути сонячною, без опадів та з мирним небом над головою.

Новини можуть бути хорошими. Ми повинні робити все для того, щоб такі новини лунали частіше. У нас ще є час, щоб усе виправити. Щасливе майбутнє й доля нашої країни в наших руках. Будьте толерантними й свідомими. Підтримуйте один одного, робіть усе для розвитку своєї Батьківщини. Усе залежить від нас самих.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2014 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій