Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Олександрівна Зайцева

«Зараз, мабуть, ніхто не почувається в безпеці»

переглядів: 477

У мене двоє дітей, ходять до школи. Ми нікуди не виїжджали, ні під час війни, ні зараз. Якщо раніше було чудове життя, то зараз живемо у страху. Було спокійно, ми не хвилювалися за дітей, коли вони були в садку чи школі. Була робота, могли без проблем поїхати кудись.

У червні 2014 року в мене помер тато, ми його лише поховали та почалися обстріли. Постраждав наш будинок, пошкодило вікна. Ми ховалися у підвалах, прикривали дітей, як могли. Їм тоді було два та три роки. Добре, що такі маленькі, бо ще не розуміли того, що відбувається. Вони боялися, звісно, ​​ми їх заспокоювали. Поки відновлювали вікна, ми жили в тітки.

Війна змінила всі сторони нашого життя, кожну потроху. Зменшилися доходи, бо скасували виплати на дітей, стало проблематично кудись діставатися. Зараз, мабуть, ніхто не почувається у безпеці. Але найголовніше, що ми залишилися живі.

У нас дуже горів ліс. Довелося теж тікати з дому, брали лише документи та необхідний одяг дітям. Дякувати Богу, що все закінчилося нормально, ніхто не постраждав.

Спасибі, що є люди, які допомагають і продуктами та фінансами. Ми дуже вдячні їм. Хочеться, щоб усе налагодилося і люди були щасливі та здорові.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Нижня Вільхова 2014 Текст Історії мирних жінки діти зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата близьких втрата роботи безпека та життєзабезпечення перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій