Мене звати Кирило, мені 10. Я із міста Запоріжжя, зараз живу у с.Годилов Чернівецької області, хожу у 5 клас в Чернівецький ліцей. Вчитися не дуже люблю, мені більше подобається грати на комп'ютері або на вулиці з друзями. У 2019 році мені видалили нирку, через вроджені порушення, батьки завжди турбуються, коли ми балуємося з друзями, щоб я не пошкодив другу нирку. У мене є старша сестра Каріна, їй 18 років.

До війни все було добре у нашій родині, батьки працювали і любили свою роботу. Але щоб ми з сестрою не бачили цих жахів війни, наша родина виїхала із Запоріжжя. Я дуже любив свою школу та однокласників, а тут прийшлось шукати нових друзів і у новій школі у мене не дуже добре складаються відносини з однокласниками. 

Мама зараз не працює, папа працює будівельником, займається волонтерством. У Чернівці минулим літом до нас виїхали з окупованої території бабуся з дідусем, через те,що дідусь сильно захворів, у жовтні дідусь помер.Я дуже за ним сумую. Я би дуже хотів собі новий телефон, але я розумію, що це дуже дорогий подарунок.