«Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання»

Наталія Ткачук

Директор Королівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» Макарівської селищної ради.

«Руський мир» змінив наше життя назавжди

«До» було цікавим, веселим, життєрадісним, в ньому лунав дитячий сміх, проводилися цікаві заняття та заходи. Діти були усміхнені та щасливі! «Після» - це страх, відчай, руйнація... «руський мир» змінив наше життя назавжди…

Авіабомба, яка впала біля нашого закладу, зруйнувала дах на 100%. Вибиті вікна, тріщини на стінах говорять про те, що в «руських визволителей» немає нічого святого.

Батьки вихованців та небайдужі мешканці села, відділ освіти, фізичної культури і спорту Макарівської селищної ради не залишили нас у біді і допомогли усунути наслідки руйнації покрівлі. Волонтери з Брусилівського ліцею імені Г. О. Готовчиця розчистили територію закладу від землі та глини.

Наші працівники освоїли нові професії: будівельник, маляр-штукатур… Але ми точно знаємо, що все відбудуємо та відновимо. Скоро знову лунатиме дитячий сміх, крокуватимуть дитячі ніжки по доріжках Королівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко». Обов’язково, все буде Україна!»