Вранці 2 березня 2022 року російські військові завдали авіаудару по селищу Бородянка Київської області. У багатоповерхівці на вулиці Центральній, 359 загинуло щонайменше 23 людини. Серед убитих була 39-річна Людмила Пісковець. Авіаудар ворожої армії відібрав також життя її чоловіка Валерія, дочки Валерії та мами Ольги.

Російські військові бомбардували будинок, зруйнувавши цілий підʼїзд

Від обстрілів сімʼя Пісковців ховалася в укритті. Вранці 2 березня вирішили піднятися до квартири, щоби кожен міг взяти собі теплі речі. У той час російські військові бомбардували будинок, зруйнувавши цілий підʼїзд.

Людмила народилася в Бородянці. З відзнакою закінчила школу №2. Згодом вступила в Ірпінський фаховий коледж, стала бухгалтеркою. Вийшла заміж за Валерія Пісковця. У подружжя народилася донечка.

«Людмила вчилася у школі з братом Валерія. Він уже пізніше їх і познайомив. Вона – дуже добра, світла та щедра. Ніколи не було такого, щоби комусь відмовила в допомозі», – розповіла сестра Валерія Пісковця, Світлана.

Людмила багато часу присвячувала домашнім клопотам та вихованню дочки Валерії. Любила готувати і їй це чудово вдавалося. Сусідка та кума родини Юлія Титенко пригадує Людмилу веселою та позитивною. Таким же, каже, був і її чоловік Валерій.

«Ми були сусідами, мешкали на одному поверсі. Мій чоловік став хрещеним їхньої донечки Лєри. Люда була талановитою бухгалтеркою. Вираховувала будь-яку недостачу до копійки. Останнім часом перед трагедією не працювала за спеціальністю. Підробляла в пекарні, продавчинею в кіоску і магазинчику», – розповіла Юлія Титенко.

У загиблої залишилися двоюрідна сестра Аліна, племінник Артем, сестра чоловіка Світлана та його брат Віталій. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.