Вранці о пів на шосту мене жінка розбудила і сказала, що війна. Ми включили телевізор і там оголосили, що Росія напала. В мене така робота, що довелось мені заморозити всі об’єкти в перший день війни, бо замовники почали виїжджати. З того дня і практично по травень місяць практично ніхто нічого не будував, ремонти не робив, і я без роботи сидів. 

Перший день шокував мене - я не думав, що Росія на нас може напасти. Я не вірив цьому, поки колони не в’їхали в Ромни. Російські колони почали тут вертітись і кругом ставити блокпости. По 120 танків їздили навколо міста і по місту їздили. Це були перші дні шоку. 

Перші години був шок, мені не вірилось. Вони вважали нас братами і на братів напали. Далі цей шок тримався тижня два точно, навіть руки тряслись від цього. 

Я вважаю, якщо зміниться влада в Росії, то може, тоді і закінчиться війна. Щоб владу поміняти, потрібно менталітет росіян змінити, бо влада залежить від росіян. Не скільки росіяни на поводу в влади ідуть, як влада на поводу в росіян іде. Розраховувати на швидку зміну менталітету росіян, я вважаю, неможливо. Там настільки промиті мізки! Потрібно додавити їх до кордону, вигнати за кордон і посилити кордони України. 

Я хочу в своє майбутнє жити по-європейськи, з комфортом. Хочу доброго, мирного майбутнього для своєї дитини і для людей. Мені хочеться, щоб всі люди жили добре, щоб менше було проблем. В мене хороша дружина, хороша донька. В мене в житті все склалось добре. В мене мама хороша і теща хороша. Мені якби не було війни.