Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Володимирівна Дубравіна

«Батьки залишалися на тій стороні, я весь час за них переживала»

переглядів: 405

У нас було чудове життя. Я вчилася в інституті в Луганську, потім вийшла заміж і переїхала до чоловіка. Зараз у нас двоє діток, дівчинці вісім років і хлопчикові три з половиною роки.

Коли почалася війна, дочка була маленька. Ми не знали, що буде далі, куди нам їхати. Мої батьки залишалися на тій стороні, було дуже страшно за них.

У Кам'янці роботи немає. Потрібно кудись їздити, але це незручно, тому що автобус ходить тільки вранці і повертається в обід. Школа І садок тут є.

Ми вже звикли до такої ситуації. Страшно їхати в нікуди, не зрозуміло, що буде відбуватися далі. Тим більше що ми живемо недалеко від кордону.

Я отримувала допомогу від Фонду Ріната Ахметова, в той час у мене була одна дитина. Допомагала також Норвезька рада у справах біженців [NRC], від неї давали грошову допомогу.

Батьки залишалися на тій стороні, я весь час за них переживала

Дуже хочеться, щоб все закінчилося і можна було спокійно їздити до батьків. Нещодавно тато сильно перехворів, лежав у лікарні, а я не змогла до нього поїхати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кам'янка 2014 2021 Текст Історії мирних жінки обстріли безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій