65-річна Ольга Шеховцова загинула від авіаудару російської армії по селищу Бородянка. 2 березня 2022 року ворог бомбардував багатоповерхівки на вулиці Центральній, зокрема, й будинок № 359, де вона перебувала.

Прийшла повномасштабна війна, загинула вона і її родина

Ольга зі сімʼєю ховалася в укритті, однак вирішили піднятися до квартири, щоби взяти теплі речі. У той час російські військові й скинули бомби на житлові будинки селища. Від авіаудару загинули також донька Ольги Людмила, онука Валерія і зять Валерій. Це бомбардування ворога відібрало життя щонайменше 23 людей.

Ольга народилася в селі Шибене на Київщині. Жила в Бородянці, де працювала у місцевій типографії. Потім вийшла на пенсію. Дуже любила свою внучку Валерію, для якої часто готувала щось смачненьке Друзі родини кажуть, що 12-річна Лєра була сенсом життя бабусі.

«На долю Ольги випало чимало болю. Вона мала складні стосунки зі своїм чоловіком, який був єдиним коханням у її житті. Чоловік Ольги помер від онкохвороби. У 2009 році не стало її 33-річного сина Руслана. У січні 2022-го помер рідний брат Василь – через ускладнення, спричинені коронавірусом. Тьотя Оля з братом дуже дружили. Вона сильно горювала за ним, адже були з Василем як одне ціле… А потім прийшла повномасштабна війна, загинула вона і її родина. Це були звичайні, добрі люди…», – розповіла подруга сім'ї та сусідка Юлія Титенко.

«Ми завжди, як бачилися, зупинялися, віталися. Розмовляли про дітей, ділилися рецептами. Ольга була дуже привітною», – додала інша сусідка родини Наталія Дідковська.

В Ольги Шеховцової залишилися дружина рідного брата Аліна та племінник Артем.

Історія з instagram каналу Victims of russia.