Я з міста Охтирки. Одружений. Працюю інженером нафтовидобувної компанії. 24 лютого з колегою був у відрядженні в Сумській області. Дружина колеги – військовослужбовець. Від неї ми дізналися про початок війни. Коли поверталися додому, бачили колони російської техніки. По обіді приїхали в Охтирку й побачили перші бої й трупи, зруйновані й палаючі будинки. Були перебої зі світлом і водою.

Мене шокує те, що росіяни вбивають мирне населення. Також шокують новини про розбиті міста й масові поховання загиблих внаслідок російської агресії. 

На час активних бойових дій я з дружиною виїжджав у Полтавську область. Ми дуже вдячні сім’ї, яка безкоштовно надала нам притулок. 

Дехто з моїх рідних виїхав у Польщу. Багато друзів загинуло. Деякі зникли безвісти. З братом і дядьком з росії я більше не спілкуюся після того, як вони назвали постановою трагедію в Бучі. 

Я думаю, що Україна переможе і наше життя зміниться на краще. Війна закінчиться повним розгромом російських військ і поверненням окупованих територій.