Історію передав Музею "Голоси Мирних" телеграм-канал "Твоя суперсила" Фонду Ріната Ахметова.

У 2022 році сталася жахлива подія, яку всі боялися. Більшість людей мали виїхати зі свого дому, щоб врятувати своє життя. Я живу у області, де досить спокійно та добре. Також сюди часто приїжджають переселенці та туристи. Війна спричинила дуже багато втрат. Але, окрім цього, я познайомилася з дівчинкою, яка з Запорізької області, вона переїхала в місто, де я живу, та ми разом ходим на гурток. Познайомились ми випадково під час повітряної тривоги.

Війна мені принесла мені дуже багато тяжких моментів, і не тільки мені, а і дуже багатьом людям. Попри війну, у мене ще й були щасливі та веселі моменти. Наприклад, я була щаслива, коли до мене на день народження приїхали родичі, яких я давно бачила. Також я зустріла свого колишнього тренера з кіокушинкай карате. Я змогла поїхати в Польщу на змагання та в Ужгород.

Ще я знайшла собі нове хоббі і в цьому мені допоміг телеграм-канал “Твоя суперсила”. Він допоміг мені не тільки знайти хоббі, а допоміг як правильно реагувати на критику, як підтримати себе та як підняти настрій собі і родині. За допомогою цього телеграм-канала у мене появилась мотивація та нові корисні звички. Цей канал поділився зі мною корисною інформацією. Я хочу подякувати цьому каналу за те, що допоміг мені повернутися до свого повсякденного життя, за мотивацію пробувати щось нове. Слава Україні!  

Клеванець Анастасія, 13 років