Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Антонівна

«Після всіх цих обстрілів я сиджу на депресантах»

переглядів: 439

Галина Антонівна до останнього не вірила, що в наш час можлива війна. Вона дуже важко переживала обстріли і побутові негаразди. Дуже сумує за дітьми і хоче повернутися до колишнього життя.

На початку серпня 2014 року почала техніка їхати через нас. Коли ми це побачили, зрозуміли, що буде війна. Хоча я ніколи не вірила, що таке може бути.

Дуже сильно бомбили наше село в лютому 2015 року. Ми в підвалах жили. Я досі після цих обстрілів сиджу на антидепресантах. Тоді багато руйнувань було, і один чоловік загинув. Потім Гуманітарні фонди допомагали нам відновитися.

Все було розбито, світла у нас не було три тижні, води не було, дуже важко. Спочатку ще й пенсії затримували, але потім якось стабілізувалося.

Після всіх цих обстрілів я сиджу на депресантах

Нам тоді допоміг Рінат Ахметов, ми отримували від нього пакети з продуктами. Це була велика радість для моєї мами і таких літніх людей, як вона, що хтось їм допомагає, не забуває про людей похилого віку. Це було дуже приємно. Ще Червоний Хрест і «Карітас» давали допомогу.

Мрію, щоб закінчилося це все, щоб могли діти і онуки приїжджати до нас спокійно, і ми їх бачили. Мрію не чути пострілів і хочу жити, як раніше, до війни.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Чермалик 2014 2015 2021 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій