21-річна Анна Лаврик загинула 10 листопада 2023 року через важкі поранення, які вона отримала у тимчасово окупованому селі Малі Копані Херсонської області. Поряд загинув її однорічний син.

Поряд загинув однорічний син жінки

«Вона йшла з сином і подругою до родички. Їхала колона російської техніки. Аня підняла голову і побачила дрон. Хтось крикнув: «Тікайте, зараз буде приліт». Але вона з Даніїлом не встигла втекти. Коли Анну знайшли рідні, вона плакала, що болить живіт, у сестри вся спина була синьою… Даніїл був під нею. Аня загинула на місці, а племінник – у реанімації у Скадовську», – розповіла Ольга Кравець, сестра загиблої.

Анна Лаврик народилася і жила у Малих Копанях. Здобула фах швачки. Після закінчення навчання деякий час працювала офіціанткою. Останній період життя займалася домашнім господарством і вихованням сина. Планувала одружитися із батьком хлопчика. Під час окупації рідного села не хотіла покидати дім і залишалася в Малих Копанях.

«Вона була дуже весела, яскрава. Завжди усміхалася. Займалася народними танцями. Їздила з колективом на виступи», – розповіла Ольга Кравець, сестра Анни.

У Анни Лаврик залишилися сестри та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.