36-річний В’ячеслав Обитоцький загинув 28 серпня 2023 року на Чернігівщині. Автомобіль, у якому він їхав разом зі сімʼєю, підірвався на міні поблизу села Олешня. Поряд загинула також дружина В’ячеслава. Діти потрапили в лікарню.

Поряд загинула також дружина В’ячеслава. Діти потрапили в лікарню

В’ячеслав Обитоцький був старшим лейтенантом поліції, інспектором роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції у Чернігівській області. Родом із Чернігова. Освіту здобув у Чернігівському державному інституті економіки та управління. До лав патрульної поліції долучився у 2017 році. Його пригадують чесною людиною, професіоналом своєї справи, патріотом. Із перших днів повномасштабної війни Вʼячеслав брав участь в обороні Чернігова. Отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня.

«Гарний друг, вірний товариш, завжди першим приходив на допомогу. Світла й радісна людина, піднімав настрій, навіть коли було дуже важко. Вічна пам'ять йому і дружині. Назавжди у наших серцях», – написала чернігівчанка Алла.

«На жаль, сьогодні Вʼячеслав більше не з нами, більше ніколи не приїде на виклик, більше ніколи вдома не обійме своїх донечок… Війна і те, що вона породила, продовжує забирати найкращих», – повідомили в патрульній поліції Чернігівської області.

У Вʼячеслава Обитоцького залишилися двоє доньок та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.