10 жовтня 2022 року російська армія завдала масованого ракетного удару по Україні. 23 людини загинули, понад 100 – отримали поранення. У Києві ворожий обстріл забрав життя 51-річного Сергія Богомолова.

Помер від великої втрати крові

«В той день батько повертався з нічного чергування в одному із торгових центрів Києва. Прямував на залізничний вокзал, щоби поїхати додому на Полтавщину. Проходив біля офісного центру, коли неподалік від нього впала та здетонувала російська ракета. Батько отримав серйозні травми. Лікарі намагалися його врятувати, але він помер від великої втрати крові», – розповів молодший син Сергія, Олександр.

Сергій Богомолов родом з Макіївки Донецької області, але постійно мешкав на Полтавщині. Закінчив Харківський індустріально-педагогічний технікум за спеціальністю «механік». Працював на різних підприємствах, в основному на будівництві. Останні два роки працював охоронцем у великих торгових центрах Києва. Сергій обожнював рибалку, рок-музику, цікавився історією.

«Я мав найкращого батька, який завжди виховував нас із братом патріотами та вчив любити свою культуру. Він був прикладом працелюбства, мужності та мудрості. Після початку вторгнення записався у ТРО міста Лубни, волонтерив. Був готовий захищати свою сім'ю зі зброєю в руках. Завжди вчив нас, давав поради. Саме він надихнув мене почати займатись музикою, привив любов до неї. 9 жовтня ми з гуртом записали пісню і я закинув її в телеграм татові, але він не встиг її почути... Загибель батька загартувала нашу сім'ї. Я твердо знаю, що він сказав би не впадати у відчай, вірити в перемогу та працювати на неї, допомагати нашим захисникам і бути мужнім», – сказав Олександр.

У Сергія Богомолова залишилися дружина та двоє синів. Старший пішов боронити Україну на фронт.

Історія з instagram каналу Victims of russia.