Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Помер дідусь під час обстрілу мого рідного міста"

переглядів: 14

Добрий день/ніч/вечір/ранок, Діду Морозу!! Наша сім'я з міста Маріуполя, я (Вероніка, мені 13), мати, батько, маленька сестричка переїхали до Миргорода через окупацію рідного міста, зараз живемо більш-менш добре,. Виїхали ми 15 березня з Маріуполя. Мені з сім'єю прийшлось переїхати до Миргорода, у мене помер дідусь під час обстрілу мого рідного міста.

В цьому році я зробила доволі багато досягнень, зайняла перше місце з олімпіади з української мови та літератури, друге місце з географії, ще мене очікує дві олімпіади: з інформатики та хімії. Я доволі багато малювала в цьому році, навіть ще трохи й знайду свій стиль.

Пройшов цей рік достатньо нелегко, треба багато вчитися, тим більше я перейшла у восьмий клас, хоч влітку я гуляла зі своїми друзями, купалася в річці, проводила час достатньо весело. Дуже дякую нашим військовим за таку можливість, саме через них я можу знаходитися не в підвалі під обстрілами у Новий рік, а вдома.

Я з Маріуполя, але через його окупацію ми виїхали до Миргорода. Додому, якщо чесно, дуже хочеться, але здійснення моєї мрії буде нескоро, на жаль :(( Ще я недавно почала дивитись аніме Магічна битва, практично усі персонажі мені там подобаються. На Новий Рік я дуже хотіла би, щоб війна закінчилася, я приїхала додому та обійнялася зі своєю найкращою подругою, але цього Дід Мороз точно зараз не зможе зробити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь Текст Історії мирних діти переїзд обстріли втрата близьких діти внутрішньо переміщені особи окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій