Віра Петрівна приїхала до сина напередодні війни. Про ті свавілля, що творять окупанти в Скадовську, знає з розповідей співмешканців

Мені 76 років буде скоро - через пару місяців. Проживала в Скадовську понад 40 років. 

Я в перший день війни була вже у Кривому Розі у сина – виїхала раніше на декілька днів. Тому так вийшло, що я приїхала, і якраз почалася війна. 

Вже коли в Скадовськ прийшли окупанти, почали по хатам йти, грабувати. У нас знайомі на дачі жили, то вони там заходили збирали все, що їм потрібно. В Херсоні було сильно таке… Все це просто шокувало.

Слава Богу, я виїхала раніше, і у мене все нормально. Я приїхала і стала на облік у Кривому Розі, допомогу получала. Оформили мене повністю, давали допомогу, бо тоді в Скадовську навіть пенсію не можна було отримати.

Я зараз з рідними, тільки один син в мене з Южноукраїнська. То він свою сім’ю відправив за кордон. У мене ще одна сестра в Ізраїль виїхала, а одна сестра з братом в Донецьку живуть, вони і не виїжджали звідти, жили там в ДНР, тому що вони хворіють.

Я думаю, згодом все буде добре, тільки треба вигнати їх звідси. Я чомусь думаю, що до нового року війна закінчиться. Все має бути добре. Майбутнє має бути світлим після всього, що ми пережили.