Наша дочка, однорічна Саша, бореться за життя із самого народження. Аномалія головного мозку, напади задухи, епілепсія – і це не все, що випадає переживати дитині в такому ранньому віці.

Відразу після народження медики говорили, що Саша не виживе. Вона народилася вчасно, але з оповитою пуповиною, що викликало гіпоксію та напади задухи. Дочка була синя, на другу добу почала задихатися.

Потім дитину забрали в реанімацію, там Саша пролежала десять днів під апаратами штучного дихання. Через численні патології тільки в 1 рік і 8 місяців вона намагається зробити перші кроки. У неї аномалії головного мозку. Саша відстає в розвитку, у неї епілепсія. Її медична картка за рік товстіша, ніж у багатьох за все життя.

Ускладнення в неї я пояснюю пережитим стресом під час бойових дій у Горлівці. Під час вагітності я разом зі старшою дочкою Віолетою ховалися в льосі.

Сашенька зовсім нещодавно почала сидіти. Вона постійно приймає протисудомні препарати, крім цього – стимулятори для розвитку мовлення, але коштів на медикаменти нам бракує.