Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ігор Дзюбан

"Під час повномасштабної війни Ігор не припиняв працювати"

переглядів: 104

50-річний Ігор Дзюбан загинув 13 липня 2022 року біля свого будинку в Новоселівці на Миколаївщині. Він на декілька днів приїхав у село, щоби провідати рідних та допомогти сусідам. Коли почався обстріл, Ігор спілкувався із сусідами на вулиці, снаряд влучив поряд, загинуло ще три людини.

Під час повномасштабної війни Ігор не припиняв працювати

Ігор Дзюбан за життя змінив кілька професій: спершу був трактористом в сільгосппідприємстві, пізніше працював на великих машинах. Його відзначали грамотами, професійними відзнаками, преміями. Згодом Ігор став водієм-далекобійником, їздив Україною. Цій справі присвятив більшу частину життя. Ігор цікавився риболовлею. Дуже любив дітей. Умів ремонтувати автомобілі та мотоцикли.

Під час повномасштабної війни Ігор не припиняв працювати. А коли приїжджав у село – допомагав місцевим. Запускав генератор, аби односельчани могли зарядити телефони за відсутності світла. Коли в Новоселівці не було водопостачання, Ігор привозив воду літнім сусідам.

«Він був хорошою людиною, відповідальний. Не мав ворогів. Мав легкий характер. Після трагедії всі казали: «Як шкода, що Ігор загинув». Хорошою він був людиною. Любив техніку та допомагав усім, хто не розуміється на її ремонті. Збирався працювати за кордоном, але до цього не дійшло», – розповіла мама Ігоря, Галина Митрофанівна.

В Ігоря Дзюбана залишилися матір, дружина, дві дочки, прийомний син та маленький онук.

Ворожий снаряд зруйнував також дім родини.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новоселівка 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення вода літні люди (60+) діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій