40-річний Андрій Биковський загинув наприкінці березня 2022 року в Бородянці, яку окупували російські військові. Увечері 28 березня чоловік вийшов з дому та не повернувся. Мати Наталія Володимирівна наступного дня пішла шукати сина. Тіло людини, схожої на Андрія, виявили біля храму. Родина загиблого припускає, що російські військові застрелили його та самі ж привезли вбитого під церкву.

Перебуваючи в окупації, вони разом із мамою пекли хліб та розносили людям

Андрій Биковський народився на Донеччині у місті Єнакієве. Разом із дружиною Наталією проживав у Бородянці Київської області. Андрій – підприємець. Багато років працював у ресторанному бізнесі, зокрема, був керівником ресторану. Перед початком повномасштабного вторгнення Росії на територію України працював на будівництві.

Андрій захоплювався футболом. Виступав у чемпіонаті Бородянського району наприкінці 1990-х – на початку 2000-х років. Грав за ФК «Козаки» (Немішаєве) та ФК «Хортиця» (Немішаєве).

Із дружиною Наталією Андрій виховував двох дітей. Дочка Діана – студентка Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Син Дмитро – школяр. Він, як і тато, любить футбол, відвідує Бородянську ДЮСШ.

«Андрій був дуже доброю людиною, чуйною. Усім намагався допомогти. Перебуваючи в окупації, вони разом із мамою пекли хліб та розносили людям, які залишалися в селі. Ділилися їжею, допомагали сусідам всім чим могли», – розповіла Наталія.

В Андрія Биковського залишилися мама, дружина, діти та друзі.

Історія з instagram каналу Victims of russia.