43-річна Наталія Змага загинула 2 червня 2022 року в селищі Степове на Миколаївщині. Вона була на подвір'ї, коли туди влучив ворожий снаряд. Чоловік Наталії, Володимир, отримав осколкові поранення.

От розповідаю і сльози накочуються

Наталія – родом із села Червона Долина. Більшу частину життя мешкала у Степовому. Закінчила Миколаївський політехнічний фаховий коледж. За освітою – бухгалтерка. Спочатку працювала в колгоспі, згодом – у місцевого фермера. Останні два роки до безробіття була бухгалтеркою в сільраді. На дозвіллі Наталія любила в’язати. Разом із чоловіком готували молочну продукцію, яку продавали на ринку. Також Наталія залюбки допомагала Володимиру з утриманням пасіки.

«Вона була моєю підтримкою – помічницею бджоляра. Наталя любила багато розповідати про бджіл. Доброзичлива була, товариська. Колеги її поважали. От розповідаю і сльози накочуються… Рана в мене на душі велика», – розповів чоловік Володимир.

«Мама була дуже чуйною. Намагалася всім допомогти. Була людиною, яка завжди підтримає, вислухає. Була привітною, ніколи нікого не образила. Про неї тільки позитивне говорили», – додав старший син Наталії, Олександр.

У Наталії залишилася мати, сестра, чоловік та двоє синів.

Історія з instagram каналу Victims of russia.