Михалюк Євгеній
Херсонський політехнічний фаховий коледж Національного унiверситету «Одеська полiтехнiка»
Вчитель, що надихнув на написання есе: Світюкова Світлана Геннадіївна

«Моя Україна майбутнього»

Світлий день вибухнув в Україні, а я стою на порозі важливого перетворення. Наша країна, з багатою історією та культурою, вже була свідком перипетій та випробувань. Але, неважливо на це, ми завалилися міцними та незламними.

Звідки мої рухаємось? Моя майбутня Україна — це країна, яка має багатодітну людину, яка може реалізувати свій потенціал і жити в охороні здоров'я. Я думаю про успіхи, інновації та розвиток України.

Основою майбутнього є освіта. Мій внесок у молодість, дає можливість проявити себе, що підтверджується успішним досвідом. Наші університети та школи залишаються лідерами у сфері науки та технологій.

Ми також працюємо над розвитком інфраструктури, створюємо приватні дороги, розвиваємо міський великогабаритний транспорт та унеможливлюємо доступ до медичних послуг.

Моя Україна майбутнього — це країна, де права та свободи кожного масового громадянина захищені. Я працюю над боротьбою з корупцією та підвищенням рівня справедливості.

Наша Україна майбутнього буде стильною та незалежною, з мінімальними різновидами та дружніми відносинами з іншими країнами.

У нашого головного чоловіка є величезна кількість людей, які частково знаходяться у великій кількості, і це може призвести до появи свого вкладу в розвиток країни. Ми рухаємося вперед, прямуємо до мрії про «Мою Україну майбутнього», де жінки живі краще та щасливіше.