46-річна Ольга Чорна загинула 7 березня 2022-го у власному будинку в Миколаєві. Тоді російська армія обстріляла Корабельний район, а один зі снарядів упав на подвір’я Чорних. Двері будинку, за якими ховалися Ольга та її 19-річна донька Єлизавета, знесло вибуховою хвилею. Вони загинули миттєво від численних осколкових поранень.

Оля загинула, залишилися лише фото на згадку

Ольга мешкала у Миколаєві. Присвятила себе роботі в ДСНС. З 2001 року працювала у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області. Була курсанткою навчального пункту підготовки працівників державної пожежної охорони. Згодом стала молодшою інспекторкою. У 2022 році почала працювати начальницею відділення забезпечення 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Миколаївській області.

«Коли ми працювали у 5 ДПРЧ, вона була старшиною. Оля була веселою, привітною, і що найголовніше – надійною людиною, якій можна було довіритися. Оля часто розповідала про сім'ю, дітей та про свої плани. На момент її загибелі я вже була в іншому підрозділі, але ми продовжували спілкування. Оля була гарною людиною, ввічливою. Її поважали колеги. Хороша мама і дружина. Дуже шкода, що війна забирає таких добрих людей. У голові не вкладається, що Оля загинула, залишилися лише фото на згадку», – сказала про Ольгу її колега Ірина.

В Ольги Чорної залишилися чоловік, син, бабуся та дідусь.

Історія з instagram каналу Victims of russia.