У розмові з Олексієм Сухановим відома українська співачка та ведуча Цибульська розповіла, що для неї було найжахливішим у цій війні. Оля згадала самий початок, коли її батьки опинилися в окупації й про них не було ніякої інформації.

“Найжахливіший момент для мене в цій війні був тоді, коли десять днів я думала, що мої батьки померли. Вони були в Ірпіні в окупації, і у ту частину міста, де вони жили, не могли зайти наші військові та волонтери. На початку у нас був зв’язок. А потім ми вивозили сина з Києва, а їх я не могла забрати, тому що всі мости були підірвані, і це такий розпач, коли ти не можеш врятувати своїх рідних і нічого не можеш зробити.

В той момент я проклинала все: себе, бога. Всі мені казали, що ніяк туди не можливо зайти, зв’язатися. Мені скидали фото загиблих людей, щоб я подивилася, чи це не батьки. Оце було найстрашніше.

Я не хочу вдаватися в подробиці, тому що публічні люди не мають права про це говорити, бо до нас ще більше питань. Я не хочу ні з ким мірятися болем, бо мої батьки живі і слава богу. Коли я вперше після цього змогла їх обійняти я просто плакала і нічого не могла їм сказати. І вони так само плакали”, - згадує зі сльозами Оля.