40-річний Олексій Кондратюк загинув у селі Котляреве на Миколаївщині. Ввечері 1 травня 2022 року він разом з односельцями ховався від обстрілів у льосі. Коли здалося, що небезпека минула, вийшов на вулицю. У цей час неподалік упав ворожий снаряд. Олексій отримав поранення в живіт. Вранці 2 травня він помер.

Олексій отримав поранення в живіт

Олексій народився та жив у Котляревому. Після школи навчався у професійно-технічному училищі. За фахом був зварювальником, утім все життя працював водієм автонавантажувача. Останнє місце роботи – торгова база у Миколаєві.

Олексія пригадують дуже працьовитим. Вдома він доглядав господарство, мав корову та кролів. Під час відпочинку з друзями любив співати, грати на гітарі.

Після початку повномасштабної війни, попри сильні обстріли, Олексій залишався у Котляревому. Жив із мамою, доглядав за господарством. Дружина з дітьми виїхала до Миколаєва.

«Він був люблячий, дуже товариський. Мав багато друзів. Був веселий. Любив спілкуватися, жартувати. Завжди був душею компанії», – розповіла дружина Альона.

В Олексія Кондратюка залишилися мама, дружина та два сини.

Історія з instagram каналу Victims of russia.