Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Володимирівна Сорокіна

«Дуже сильно стріляють – ніякої безпеки і бути не може»

переглядів: 643

Перший обстріл її застав на роботі. Із тих пір найбезпечнішим місцем Олена Сорокіна вважає глибокий підвал. Через війну в страху живе все селище Новолуганське.

Ми були на роботі, почалася стрілянина. Довелося ховатися в підвалі, тому що по нашому підприємству були влучання. Із 2014 року ми з дітьми постійно сиділи в підвалах.

Прильоти були близько, але по нашу будинку не влучало. Я живу у двоповерхівці, у центрі селища. Під час активних бойових дій ми нікуди не виїжджали, нам було нікуди, і для цього потрібні були кошти. Ми постійно перебували в селищі.

Дуже сильно стріляють – ніякої безпеки і бути не може

Війна дуже сильно на нас вплинула. Я втратила роботу, а ціни на комунальні послуги підвищилися. Життя стало набагато складнішим.

Досі не відчуваємо себе в безпеці. Останнім часом ночами дуже сильно стріляють із важкої зброї. Ніякої безпеки бути не може. Мені здається, що за час війни змінилося все.

Ми отримували допомогу від Фонду Ріната Ахметова. У важкі часи вона нам дуже допомогла, оскільки не завжди була можливість купувати продукти або побутову хімію.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новолуганське 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки діти 2014 психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я харчування дітей непродовольчі товари робота неповні сім'ї сім'ї з двома і більше дітьми малозабезпечені діти перший день війни їжа 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій