Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Ігорівна Трубіхіна

«Обстріл нашого району: вилетіли шибки і вибухова хвиля мене збила з ніг»

переглядів: 56

До війни ми з донькою мешкали в Макіївці. У 2014 переїхали до Авдіївки. 24.02.2022 вранці було дуже гучно, не так як завжди. З часом почались прильоти по місту.  Було дуже страшно не за себе, а за дитину.

20.03.2022 року було якось тихо, на подив. Дитина сиділа за столом малювала. Письмовий стіл стояв у бік вікна, почався обстріл нашого району. У той момент, коли вилітали шибки і хвиля мене збила з ніг, в моїй голові було одне - моєї дитини вже немає, або її побило осколками. Коли я її побачила, ми вибігли в тамбур і впали на підлогу…

Пізніше моя донька розповіла мені, що почула постріл і встигла вийти з кімнати. Наразі я проживаю з донькою, мамою та бабусею. Коли ми приїхали на евакуаційному потязі до Дніпра, нас зустріли волонтери, це були молоді хлопці, в очах було стільки добра і співчуття, нас нагодували та надали спальні місця… Тієї ночі я за останній місяць так міцно не спала. Велике їм спасибі.    

Зараз я знайшла роботу. До війни я працювала на залізниці. Ми виїхали, у чому були одягнені. Все залишилося в Авдіївці…       

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій