Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катідже Нуратова

«Уночі дуже сильні вибухи були»

переглядів: 1003

І 2014-2015 роки дуже страшні були. Снаряди летіли скрізь, ми не встигали в цей підвал залазити й виходити. Дуже важко було. Але начебто потім трохи легше стало, а зараз знову снаряди звідкись летять, страшно стає. Здається, що стіни тремтять. Я одна, боюся. Ця вулиця постраждала від обстрілів, особливо перші два-три будинки. В одному будинку дах знесло.

Уночі дуже сильні вибухи були

Нас було п’ятеро. Залишилися я і сестра, вона в Горлівці живе, а я тут. Вона каже: «У нас неможливо, я до тебе приїду». І приїхала. Я сподівалася, що ця війна швиденько закінчиться, але не закінчується.

Ось позаминулої ночі (травень 2018) дуже сильні вибухи були. Я скрізь вікна і двері закрила й біля сестри сиділа. А що робити? Якось один одного словами підтримуємо. А якби я одна була, то це з глузду з’їхати можна.

Уночі дуже сильні вибухи були

Піднімаємо настрій, починаємо згадувати молодість. Я кажу: «Пам’ятаєш, як ти співала, як танцювала? Давай, розкажи мені якусь пісню, давай поспіваємо трішки». Ось і настрій піднімаю, посміємося – і їй добре стає.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Гранітне 2014 2015 2018 Відео Історії мирних пенсіонери 2014 2015 2018 переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій