Внаслідок ракетного удару по Вінниці 14 липня загинула вчителька початкових класів Оксана Тиховська. На момент вибуху жінка була в районі Будинку офіцерів, а потім – перестала виходити на зв'язок.

Неможливо передати словами, що відчуває моя донька

«Зустріли Оксану Миколаївну на площі, привітались, розійшлись, і через 5 хвилин пролунав вибух, а вона якраз йшла в сторону школи», – розповів її знайомий Андрій. Пізніше тіло загиблої жінки вдалося ідентифікувати.

Оксана Тиховська працювала вчителькою початкових класів у вінницькому ліцеї №8.

«Вона так любила рідну школу, і загинула йдучи до неї» – розповіла сестра загиблої Ольга.

«Рашисти обірвали життя найкращої матусі, турботливої бабусі, щирої сестри, люблячої дружини, високопрофесійної та доброї колеги, вчителя початкових класів. Людини з добрим та щирим серцем – Тиховської Оксани Миколаївни. Наше серце розбите непоправною втратою», – пригадали колеги Оксани Тиховської.

Її колишні учні та батьки дітей, яких виховувала Оксана Тиховська, розповіли, що вона не тільки давала знання, а й навчала людяності. «Неможливо передати словами, що відчуває моя донька, вона обожнювала свою першу вчительку», – написала Інна Грицюк.

«Вічна Вам пам'ять наша Оксана Миколаївна. Ви вчили наших дітей від 1 до 4 класу. Царство небесне, нехай земля буде Вам пухом. Ви були чудовою людиною, педагогом від Бога», – додала Оксана Щербатюк.

Історія з instagram каналу Victims of russia.