Привіт, Святий Миколаю! Мене звати Ігор, мені всього 1,2 рочки, тому мама пише листа за мене. Ми приїхали з Донецької області з нашого рідного містечка Маріуполь ще в квітні. Моя домівка знаходиться в окупації, там також залишились мої бабуся і дідусь, я дуже за ними сумую. Зараз мешкаємо в Хмельницькій обл., Кам'янець-Подільському районі, смт. Чемерівцях. Ми дуже вдячні, що тут знайшли прихисток і що тут такі добрі люди, які нам весь час допомагають. Тут мене похрестили і у мене з'явилась хрещена мати.

За цей рік я дуже багато чому навчився, зробив перші кроки, мені подобається гуляти з мамою і татом на вулиці і коли вони зі мною граються чи читають мені казки.

Святий Миколай, ми дуже хочемо додому, хочемо знову побачити бабусю і дідуся. Нехай всі діти повернуться у свої цілі домівки, нехай всі батьки прийдуть з війни живі і здорові, бажаю, щоб кожен дім залишився неушкоджений.

Я дуже хочу, щоб скінчилась війна, щоб хоч трошки відчути свято, я прошу у тебе, святий Миколай, солодощі та якусь цікаву іграшку, книжки, але буду дуже вдячним за любий подаруночок, але ще краще – допоможи нашим ЗСУ і занеси їм теж смаколиків.

Святий Миколаю, дай всім нам здоров'я та міцності, допоможи здійсненню бажань, даруй нам перемогу та можливість знову обійняти наших близьких та рідних.