Привіт Миколайчику, мене звати Єгор, мені трохи більше трьох років.

Я народився в найкращому селі у всьому світі Катеринівка, ти ж пам'ятаєш, де це? Так, це на Донеччині, минулого року ти приносив туди мені подарунок. У вашій небесній канцелярії напевно всі знають, що на нас напали погані дядьки, і нам з мамою та бабусею довелось їхати до іншого міста, і так трапилося, що доля завела нас до великого міста Нікополь, тут теж не спокійно, але на сімейному консиліуму було вирішено все ж залишитися тут. У мене вже є тут друзі, в основному це бабусі-сусідки по нашому дому, ми знайшли з ними спільну мову і вони завжди дарують мені цукерки) В цей непростий час я залишаюсь сильним завдяки нашим воїнам, бо якщо вони не здаються і залишаються сильними духом, то нам залишається тільки брати з них приклад.

Напевно більше всього мені не вистачає мого дитсадка, та і мамі непевно теж) бо я вже дуже скучив за своїми друзями. Маємо надію з мамою, що в найближчий час двері нашого садка будуть знову відчинені.

Взагалі хочу подякувати тобі і всьому божому війську, що оберігаєте нас, мама каже, що мій дідусь, він, до речі, був самим найкращим дідусем, теж нас з небес оберігає, ну ти напевне його знаєш, бо Боженька забрав його до себе, щоб він вам там допомагав. Також дякую моїй бабусі за те, що завжди балує мене і захищає, коли мама мене сварить. І дякую моїй мамі за те, що попри всі негаразди із всіх сил намагається зробити все, щоб я завжди посміхався.

Цього року я, як і усі українці, мрію про перемогу, щоб ми більше не чули звуки ракет, сирен і нехай весь світ знає, що наші воїни непереможна "перша армія" світу.

Тогоріч я отримав від тебе подарунок. Я знаю, що ти даруєш їх тільки тим дітям, що добре себе поводили, мама каже, що я трохи балувався, то через нерви, хто ж не нервував в цьому році!?

Дуже сподіваюся, що в цьому році ти не забудеш про мене і подаруєш будь-який подарунок, і подаруй, будь ласка, нашим воїнам сили та побільше великих залізяк, якими б вони прогнали поганих дядьків з нашої землі.

Дякую тобі, буду чекати на тебе 🙏🤗