Проти ночі 13 червня 2023 року черговий ворожий обстріл міста Кривий Ріг відібрав життя 12 людей. Ракети російської армії влучили у п’ятиповерхівку, там спалахнула пожежа, яка знищила два поверхи будинку. Також ворог вдарив по складу бутильованої води, де загинуло семеро людей. Зокрема – 21-річний Данило Корнілов.

Не можу повірити у те, що більше його немає

«На складі працювали близько 25 цивільних людей. Навіть у цілодобовому режимі. І ця вода розвозилася у всі куточки нашої держави, в тому числі й у Херсонську область для постраждалих внаслідок підриву Каховської ГЕС», – сказав очільник МВС України Ігор Клименко.

Данило Корнілов родом з міста Кривий Ріг. Закінчив місцевий ліцей №81, далі вступив до Державного університету економіки та технологій. Навчався та 4 курсі, разом із тим працював на складі води.

«Він був дуже розумним та життєрадісним хлопцем. Ми добре спілкувалися з Данилом у школі, він завжди допомагав мені, був хорошим другом та однокласником. Коли я дізналася, що в нього є дружина і дитина, то так раділа за нього… Ці трагічні події вибили мене з колії. Не можу повірити у те, що більше його немає», – розповіла колишня однокласниця загиблого Вікторія.

«Спочивай з миром, Даня… Ти був дійсно світлою та гарною людиною», – сказала Валентина Василенко, заступниця директора ліцею №81, де навчився Данило.

У Данила Корнілова залишилися дружина та дитина.

Історія з instagram каналу Victims of russia.