Життя Олега Кукала відібрав російський обстріл Києва 29 грудня 2023 року. Того дня ворог завдав чергового ракетного удару по столиці, внаслідок якого загинуло понад 30 людей.

Не можу повірити, що його немає

Влітку 2023 року Олег Кукало відзначив ювілей – йому виповнилося 50. Чоловік був родом із Чернігівської області. Багато років жив у Києві. За освітою – юрист, проте довго за професією не працював. Натомість став висококваліфікованим фахівцем з монтажу обладнання для міні-котелень. Останні пʼять років був слюсарем-збірником на заводі. Там у нього зʼявилося багато нових друзів.

«Він завжди був усміхненим, але водночас і серйозним. Спокійний. Мріяв купити нову машину. За два дні до загибелі ще казав, що хотів би наостанок покататися на новому авто. Я злилася, говорила: «Як це, наостанок?». Думала, може, він знову зібрався на фронт, як у березні, коли почалась повномасштабна війна… Просила його про відпустку перед новим роком, але відмовився. Робота така, що й у вихідні іноді працювали», – розповіла дружина Олега Кукала, Вікторія.

25 січня 2023 року помер тато Олега. Мама, яка живе у селищі Срібному на Чернігівщині, важко перенесла втрату. Увесь рік син допомагав їй, опікувався, а також найняв доглядальницю. Допомагав і молодшій на десять років сестрі. До останнього хвилювався за неї. "Після смерті батька Олег став опорою і захистом для всієї родини", - сказала дружина.

29 грудня 2023 року під час обстрілу Києва чоловік опинився в епіцентрі вибуху.

«Ми, як і завжди, вдвох приїхали на роботу, вийшли з машини… А потім - ці страшні вибухи, які я досі чую, але не можу повірити, що його немає», – додала Вікторія.

Під час розбирання завалів тіло Олега Кукала не вдалося знайти. Рідні очікують на результати ДНК-експертизи.

В Олега залишилися мама, дружина і сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.