Доброго дня, святий Миколайчику! Мене звати Аліна. Мені 17 років. Моє рідне місто, з якого довелось поїхати, це Харків🏠. Харків дуже красивий🌼 і затишний, зелений🌳 і привітний. Війна не знищить його, бо він дуже стійкий і сильний . Зараз я із мамою у Івано -Франківську. Це теж дуже красиве місто із затишним парком і красивою річкою , старовинними будинками⛪ і затишними вуличками. Мені подобається тут, але все одно дуже хочу додому.

На жаль, я не знайшла нових друзів, 😥 а старі роз'їхались по різним містам і країнам. Війна дуже змінила моє життя, я з мамою покинула свій дім, який обстрілювали з перших годин війни, ми пережили жахіття там. Я втратила друзів, залишилась без випускного по закінченню школи, про який я мріяла і готувалась 😭 Ще я втратила можливість займатися танцями, з 7 років я відвідувала гурток східних танців і зараз дуже сумую за ним, бо то було моє життя.

З початком війни мама втратила роботу і зараз дуже скрутно нам. Найбільше зараз я сумую за життям до війни. Я вдячна ЗСУ за їх стійкість і за те, що вони наближають моє повернення до дому. Звісно що моя сама велика мрія зараз - щоб закінчилась війна і ми всі повернулись додому. Дуже хотілось би ще отримати якісь подаруночок до свята.😊