48-річна Наталія Мартиненко загинула 27 лютого 2022 року в Гостомелі. До будинку, де мешкала родина, потрапив снаряд. Загинув також син Наталії Дмитро.

Наталі відірвало ногу і посікло тіло уламками

«Наталі відірвало ногу і посікло тіло уламками, не витримало серце від втрати крові, а Дмитро отримав важкі осколкові поранення в голову, серце та печінку. Як не намагалися ми зі старшим сином під обстрілами якнайшвидше доставити їх до Бучанської лікарні, врятувати вдалося лише семирічну дочку, яка отримала важке осколкове поранення голови», – розповів чоловік загиблої Анатолій Мартиненко.

Наталія народилася в Криму в селищі Гурзуф, а жила на Київщині в Гостомелі. Працювала на складі косметики старшою зміни.

«Не було жодного співробітника складу, який міг би сказати про неї погане слово. Усі поважали і любили її за відповідальність, працьовитість та гумор», – розповів Анатолій Мартиненко.

У Наталії залишився чоловік, старший син і донька. Після обстрілу дівчинка перенесла трепанацію черепа в Бучі, згодом батько вивіз її до Італії, де дитині зробили ще дві трепанації. Рідні дівчинки очікують наступної операції і сподіваються на те, що вона буде успішною та останньою.

Історія з instagram каналу Victims of russia.