Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій Васильович Сімаков

«Наші родичі з росії впевнені, що їхня армія звільняє нас від нацистів»

переглядів: 160

Я пенсіонер. У мене є дружина, донька і зять. Ми з міста Краматорськ.

Наш будинок знаходиться неподалік від військового аеродрому, який росія бомбила 24 лютого. Ми почули вибухи, а потім дізналися з новин, що почалася війна.

Зять пішов на війну. Ми щодня чекаємо від нього повідомлень. Коли він не виходить на зв’язок, дуже хвилюємося. Найтяжче – чекати рідних з війни.

На залізничній станції загнула наречена мого племінника. Їй було 19 років.

Ми з дружиною і донькою виїхали в Кривий Ріг евакуаційним автобусом. Його надала наша газова служба, а також допомогла з житлом, за що ми дуже вдячні. Зараз я працюю юристом у Кривому Розі.

Наші сусіди залишилися в Краматорську. Ми регулярно їм телефонуємо. Вони доглядають за нашим будинком. Він неушкоджений.

Брати моєї мами живуть в росії. Ми перестали з ними спілкуватися після того, як вони зателефонували нам і сказали, що їхня армія йде звільняти нас від нацистів.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери переїзд психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло внутрішньо переміщені особи перший день війни розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій