Ми звичайна родина з м. Оріхів, Запорізької області. У нас двоє дітей. Через обстріли ми вимушені були виїхати зі свого міста. Наша квартира згоріла вщент від попадання снаряду саме в нашу кухню. Наша родина, знайомі, родичі втратили все, що мали. Будинки, квартири, роботу, школу… Ми вимушені починати життя з нуля. Немає улюбленої роботи. Але ми віримо в щасливе майбутнє та перемогу. Слава Україні!

Діти навчаються онлайн. Дівчинка у 4 класі, а син вступив до Харківського національного університету та теж проживає з нами, бо навчання теж онлайн. Не виїжджали з області впродовж двох років. Дуже втомились від вибухів, повітряних тривог. Діти потребують позитивних вражень, психологічної підтримки та віри в гарне майбутнє.

Ми жили майже місяць без води, світла та працюючих магазинів. Під обстрілами та звуками вибухів. А потім виїхали до Запоріжжя. Бо діти не могли спати, прокидались кожної години. Залишились лише фото своєї квартири, міста. «Незламний горішок» його так називають. Ми півтора місяці проживали у місті, в якому були активні бойові дії.