Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Юрчук

«Наш будинок знищували кілька разів, поки зовсім нічого не залишилось»

переглядів: 317

Моя сiм'я з Марiуполя. Ми жили на лiвому березi мiста, тому переживали обстрiли вперше у чотирнадцятому, а вдруге - цьогорiч. Майже с перших днiв просидiли у пiдвалi будинку аж до 16 березня.

Нам дуже пощастило евакуюватись, зараз  мешкаємо у місті Кам'янське Днiпропетровськоi області. Вже тут ми дiзнались, що наш будинок знищенно вщент. Спочатку - снаряд, потiм - так звана «зачистка», i наостанок - пожежа. Не залишилось нiчого: нi речей, ні навіть фото. Ці трагічні події дуже вплинули на дітей. Трирічна донька боїться грому, десятирічний син стогне увi снi.

Від початку війни ми пережили багато горя та жахіть. Тому, мабуть, найбiльше зворушило мене те, як багато у нас в Україні людей, готових прийти на допомогу. Я дуже вдячна всім.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя 2022 окупація Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій