Парамєєв Давід

2 курс, Комунальний заклад Сумської обласної ради "Сумський фаховий медичний коледж"

Вчителька, що надихнула на написання – Яценко Ірина Леонідівна

Моя Україна майбутнього

Що ж таке мир? Мир для кожного означає різне. Для когось мир це відсутність війни, для когось це можливість жити повноцінним, щасливим, життям, ходити на роботу, ростити дітей, мати кохану людину і не боятися за своє життя. Для мене значення слова мир змінилось після 24-го лютого. До цього я думав що мир це лише відсутність війни.

Але потім я зрозумів, що мир це коли ти живеш повноцінним життям. Коли немає постійних повітряних тривог, коли ти можеш с окійно навчатися, працювати, відпочивати і не боятися, що в будь-який момент може прилетіти ракета чи снаряд і життя закінчиться.

Тому для мене мир означає час коли ти не боїшся за своє життя і можеш насолоджуватись ним на повну.

У не далекому майбутньому я бачу нашу прекрасну Україну процвітаючою, мирною, країною в якій живуть найщасливіші люди. Я вважаю, що коли ми переможемо у цій війні Україна почне відновлюватись. Все, що було зруйноване ми відбудуємо. Ми повністю подолаємо корупцію. В Україні почне розвиватися промисловість, будуть будуватися заводи, фабрики, а також переробні заводи. Україна буде продавати на світовому ринку не лише зерно та зернову продукцію але і різні машини, деталі, техніку, хімічну та іншу продукцію.

У нас в Україні буде активно розвиватися туризм і до нас будуть приїжджати з найвіддаленіших куточків світу, щоб побачити красу нашого неповторного краю, наші гори, степи, наше море, різні пам’ятки архітектури, і пам’ятники. Адже у нас в Україні є дуже і дуже багато прекрасних місць.

В Україні стане стабільною економіка і люди будуть отримувати великі зарплати і пенсії, і до нас будуть повертатися з-за кордону не лише українці які виїхали з України, але і будуть приїжджати іноземці до нас на роботу. Нас будуть поважати не лише країни Європейського Союзу але й усі країни на планеті. У нас не буде війни і кожен громадянин нашої держави буде почуватися в абсолютній безпеці. Отже наша країна в майбутньому стане ще прекраснішою і ще розвинутішою європейською країною.

Коли ми переможемо я одразу вийду на вулицю, щоб насолодитися мирним небом, я відсвяткую цю подію зі своєю сім’єю. Я поїду в подорож по всій країні і відвідаю найгарніші місця нашої неньки України. Я буду навчатись, буду відпочивати, після навчання я буду працювати і буду допомагати відбудовувати нашу країну всіма можливими способами. Після перемоги я буду насолоджуватись кожним мирним днем і радіти, що війна нарешті закінчилась і всі українці зможуть жити повноцінним життям. І кожного року я зі своєю сім’єю і друзями буду святкувати наш день перемоги.