Привіт, Святий Миколай! Мене звати Анна, мені 3 рочки. Я народилася в місті Курахове Донецької області. Зараз ми разом з мамою мешкаємо у місті Дніпро. Мені тут подобається, в нас затишна квартирка, у мене з’явилися нові друзі, з якими ми дуже весело проводимо час. Я намагаюся бути сильною та сміливою, як наші воїни, в цьому мені допомагають мої батьки. Поряд з ними я відчуваю себе в безпеці. Але мені дуже не вистачає мого тата поряд. Він залишився вдома – працює на ТЄС , несе людям світло та тепло. Інколи він приїжджає до нас на вихідні, але я так за ним сумую. 

Ще мені би хотілось ходити до садочка, але наразі вони не працюють. Зараз я вчуся малювати, мама водить мене на заняття. Мені це дуже цікаво. Я дуже вдячна своїм батькам за любов, доброту і турботу.

Я мрію, що коли закінчиться війна, ми повернемося додому і я знову буду гратися своїми іграшками, побачу своїх друзів та рідних. І ще ми обов’язково всією родиною поїдемо на море, я дуже люблю плавати та спостерігати за рибками. А зараз ми починаємо готуватися до свят – прикрашаємо ялинку, готуємо подарунки. Дякую тобі, Миколаю, за твою турботу, за те, що приносиш в кожен дім щастя та радість! З нетерпінням чекаю тебе в цьому році! Веселих тобі свят, і головне – миру! Обіймаю тебе.

З повагою, Анна.