17-річний Рінат Тішанін загинув 8 березня 2022 року в Маріуполі. Під час чергового ворожого обстрілу міста один зі снарядів влучив у будинок на вулиці Жукова, де жив юнак. Із пораненням голови Ріната доставили до лікарні, але врятувати його не вдалося.

Нам його не вистачає

Рінат Тішанін народився та мешкав у Маріуполі. Навчався в Маріупольському морському ліцеї, був референтом, проводив свята та концерти. Цікавився відео- і фотозйомками. Рінат жив активно, мав багато друзів та планів на майбутнє.

«Рінат був для мене та мого чоловіка гарним товаришем. Він був уважною, чуйною людиною. Нам його не вистачає», – сказала подруга загиблого Анна Яшина.

«Унаслідок російської агресії в Маріуполі загинуло щонайменше 22 тисячі людей. Серед них і Рінат... Ми познайомилися на зйомках в Маріуполі. Я хотів би працювати на телебаченні, казав він мені, в паузах. Йому дуже тоді сподобалось. Він подружився з нашою командою, допомагав. У нього були чудові мрії і вони могли б здійснитись. Могли б», – написала про Ріната телеведуча Леся Нікітюк.

У Ріната Тішаніна залишилися батьки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.