38-річний Володимир Войтасик загинув 1 лютого 2024 року неподалік села Євгенівка Миколаївської області. Він пішов допомогти бригаді, яка готувала землю до обробки та засіювання, і підірвався на ворожій міні.

Нам його дуже не вистачає

Володимир народився і жив у Євгенівці. Закінчив місцеву школу. У юнацтві захоплювався футболом. Згодом став водієм. У 2007 році одружився з коханою Оленою, у пари народилася дочка Крістіна. Сім’я мала велике господарство.

До початку повномасштабного російського вторгнення Володимир працював водієм у підприємця, який збирав молоко по селах. Опісля родина була змушена виїхати. 19 березня 2022 року Євгенівку окупували.

Родина повернулася додому після звільнення села у листопаді 2022 року.

«Залишилися без роботи, бо люди позбулися господарства, а в підприємця окупанти вкрали машину, на якій працював Володимир», – розповіла дружина загиблого.

Олена пригадує чоловіка гарним господарем та сім’янином.

«З дитинства він був дуже хазяйновитий, працьовитий. Умів ремонтувати машини. Був турботливий, щирий, сміливий. Люблячий батько і чоловік. Він мав сильний характер – життя його змусило бути таким. Він був справжній друг – завжди приходив на допомогу. Нам його дуже не вистачає. Він назавжди у наших серцях», – каже про Володимира дружина Олена.

У Володимира залишилася дружина, донька, рідний брат, дядьки, двоюрідні брати, сестри та їх діти. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.