Історію передав Музею "Голоси Мирних" телеграм-канал "Твоя суперсила" Фонду Ріната Ахметова.

Мене звати Ірина. І до війни я зі своєю сім’єю мешкали у маленькому місті Костянтинівка, Донецької області. На жаль, наше рідне місто наразі потерпає від обстрілів, бо знаходиться зовсім близько до фронту. 8 квітня 2022 року ми виїхали, тому що стало досить небезпечно надалі жити вдома. Зараз ми живемо у місті Новомосковськ, Дніпровська область. 

Пропри всі негаразди, за час війни були і приємні моменти. Я знайшла нових друзів, була у Дніпрі, хоч раніше ніколи там не була. Минулого літа ми багато купалися у річці Самара, ходили на пляж та грали у волейбол разом з друзями. Я стала волонтерить у дитячій точці «Спільно» від Unicef.

Телеграм-канал «Твоя суперсила» допоміг мені відволіктися від жахливих подій та знайти в собі сили жити далі. Різні поради допомагали та допомагають мені надалі. Списки фільмів на вечір, мотиваційні цитати, а найбільше мені подобаються поради щодо книг, бо я дуже полюбляю читати. Доречі, у місті Новомосковську, як тільки ми приїхали, я з моїм молодшим братом записалися до бібліотеки.

Отже, не дивлячись на складні часи, телеграм-канал «Твоя суперсила» та підтримка моїх близьких допомагають мені не так перейматися через всі новини та події.