Привіт, мене звуть Марія, мені 5 років (тому лист за мене пише мама, а я їй диктую). Я народилася і зараз проживаю в прекрасному місті Києві, воно дуже гарне і велике, я його обожнюю.

На початку війни ми з мамою і татом опинилися під обстрілами, 10 днів просиділи в холодному підвалі без світла, було дуже страшно, але я маму підтримувала і заспокоювала. Разом з нами ще було 2 діток, Аня і Ваня, ми дуже подружилися. В Києві у мене також є подруги: Міланка, Віка і Варя, ми з ними гуляємо майже кожен день, ми найкращі подружки.

У цей непростий для всіх нас час мені допомагають бути сильною і дорослою дівчинкою наші захисники, я впевнена, що з ними ми в безпеці.

Мені і всім українцям зараз не вистачає спокою, тихого, мирного життя, таке, як було раніше.

Якщо б Святий Миколай завітав до мене в гості, то я би з задоволенням поділилася би з ним своїми цукерками і іграшками, а також побажала би йому міцного здоров'я.

Я дуже вдячна Богу і своїм батькам за те, що вони дуже стараються для мене.

Зараз мрія у всіх одна - перемога для України. А ще я мрію про те, що колись мої батьки куплять свій власний будинок і у мене буде свій дитячий майданчик і своя собачка, я назву її Патрончик, бо він мені дуже подобається.

Дякую тобі, Святий Миколаю, за те, що ти даруєш дітям радість. Будь здоровим і щасливим.