25-річного Михайла Пасічника російські військові вбили 3 березня 2022 року в Бородянці. Разом з другом Петром Яцунським вони тоді вийшли в селище, аби дізнатися про ситуацію. Михайло робив фото на смартфон і надсилав нареченій. Колона російських військ якраз заходила в Бородянку.

Михайла взяли в полон, катували

Петра Яцунського окупанти застрелили одразу – один постріл в голову. Михайла взяли в полон, катували. «Через деякий час, того ж дня, його вбили. Це відбувалось біля музичної школи у Бородянці», – сказав Віктор Пасічник, батько загиблого.

Михайло Пасічник народився і жив на Київщині. Закінчив Київський механіко-технологічний коледж, здобув фах інженера-технолога зварювальних робіт. Працював системним адміністратором у компанії з забезпечення інтернетом. Захоплювався фотографією.

«Він тільки починав жити, збирався одружитись, створити сім'ю. Йому назавжди залишиться 25 років. Він був найкращим сином у світі», – сказав батько вбитого.

Михайло загинув за день до свого 26-річчя. У нього залишилися мама Тетяна Володимирівна, брати Станіслав та Олексій, сестра Вікторія, батько Віктор Михайлович та наречена Євгенія.

Історія з instagram каналу Victims of russia.