Ще у 2014 році, коли вперше покинули рідне село, ми отримували допомогу від вашого Фонду.    

Мене звати Роман, мою маму - Наталя. Мені 10 років і я навчаюся онлайн у 4 класі. Намагаюся вчитися добре. Мої улюблені предмети: інформатика, мистецтво, фізкультура, читання. Нещодавно записався на джиу-джитсу. Мені дуже подобається спорт.

Ми з мамою живемо вдвох. Нажаль, мій тато загинув під час обстрілів, і нам довелося переїхати в іншу область. Ще у мене є 3 котика: Семі, Еліс і Марсик. Вони дуже кумедні і я їх люблю.    

Ми з мамою ВПО з Донецької області. За мої 10 років ми вже вдруге покидаємо рідну домівку і область. Але після 24 лютого 2022 р. повертатися нікуди. Окупанти повністю зтерли наше гарне село. Через них загинув мій батько. Ракета впала на город до моїх дідуся і бабусі, а тато був там, і не вижив від поранень. Я за ним дуже сумую.

Ми з мамою мріємо, щоби війна скоріше закінчилася. Щоб мама змогла ходити на роботу, а я - в хорошу справжню школу. І хочеться вже зустрітися зі своїми старими друзями, родичами... бо всі роз'їхалися по різних областях і країнах.    

Я мрію про нашу Перемогу! Щоби не лунали сирени, не літали ракети і всі були живі й здорові. Ще я мрію стати чемпіоном світу з джиу-джитсу, і хочу попросити Святого Миколая, щоб він подарував мені для тренувань хороше кімоно на зріст 160 см. Ще б я хотів багато смаколиків, і боксерську грушу, як для дорослих; теплу піжаму на зріст 164 см і гарні маркери для мистецтва.