Привіт, Святий Миколай. Мене звати Даша, мені 16 років. Я з міста Щастя, Луганської області, маленьке містечко поряд із Луганськом, яке на жаль зараз окуповане. На даний час я живу в Черкасах, доволі гарне та затишне місто, проте я так і не знайшла собі друзів тут, тому мені тут сумно.

Війна дуже перевернула моє життя в гіршу сторону. Ми з мамою поїхали з дому зовсім без речей; багато мандрували по країні та за кордоном, бо було дуже складно знайти житло; мені довелося перестати спілкуватися зі старими друзями з деяких причин і мені було дуже самотньо. Найбільше я сумую за своїми друзями, початок лютого був дуже щасливий для мене, я покладала надії на цей рік, але війна все зіпсувала.

Я вдячна ЗСУ за те, що захищають нас. Мій тато на фронті з 2015 року, за цей рік він був вже двічі поранений і зараз продовжує захищати нас у гарячих точках. Також я дуже вдячна волонтерам, які допомагають у такі важкі часи.

Найголовніша моя мрія – це щоб закінчилася війна та моя родина могла повернутися в рідне місто. Також я мрію поступити в університет до Львова наступного року, та стати гарним програмістом, для цього мені необхідний ноутбук, якого на жаль немає.