Проти ночі 13 червня 2023 року російська армія завдала удару по місту Кривий Ріг на Дніпропетровщині. Внаслідок влучання в житловий будинок загинула Оксана Епельман та її чоловік Давид. Також ворог поцілив по складу бутильованої води. Загалом відомо про 12 загиблих у Кривому Розі від обстрілів тієї ночі.

Ми навчалися у неї вдома, саме в цьому будинку, куди влучила ракета

Оксані було 22 роки. Вона єдина дитина в батьків. З Давидом Епельманом одружилася у 2022 році. 3 червня 2023 пара відзначила річницю весілля.

Оксана працювала вчителькою початкових класів та англійської мови у Криворізькій гімназії №108. Давала приватні уроки англійської. Закінчила кілька курсів підвищення кваліфікації. Зокрема, щодо використання арт-терапії у роботі з дітьми. Батьки учнів та колеги згадують Оксану талановитою педагогинею та доброю людиною.

«Ми навчалися у неї вдома, саме в цьому будинку, куди влучила ракета. Її перший поверх… Пані Ксенія була дуже добра, чуйна, незрівнянна викладачка. Не можемо осягнути втрату…», – сказала про загиблу Дарина, яка із дитиною ходила на уроки Оксани.

В Оксани Епельман залишилися батьки та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.