У мене є дружина і троє дітей. Ми жили в селі Михайлівка Покровського району Донецької області. Третього квітня виїхали в Голубівку Дніпропетровської області. Орендуємо квартиру. Тут отримали гуманітарну допомогу від Фонду Ріната Ахметова. Дуже дякуємо за неї. Я влаштувався на роботу.

Ми місяць жили без світла. По продукти їздили в Курахове. До останнього відкладали від’їзд: чекали на закінчення війни. Однак почалися прильоти по селу. На сусідній вулиці розірвався снаряд. Стало шкода дітей, тому виїхали.

Два тижні тому я їздив додому. Від села майже нічого не залишилося. Я був шокований тим, що побачив. Наш будинок розбитий. Сараї згоріли. Ми шість років приводили хату до ладу. Вклали в неї чимало сил і грошей, а тепер залишилися без домівки.

Діти допомагають справлятися з депресією. Найменшій доньці два роки. Їй цікаво на новому місці. Вона не дає нам сумувати.

Хочеться, щоб швидше закінчилася війна. Ми б поїхали додому відбудовувати житло. Тут добре, тихо, але квартира чужа. Хочеться мати свій дах над головою.

До війни ми планували з’їздити за кордон, але не встигли. Тепер плануємо після перемоги поїхати в Єгипет.