Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Кривенцов

«Ми рік жили в підвішеному стані»

переглядів: 666

До війни ми з дружиною щодня долали по 140 км – 70 від Покровська (колишній Красноармійськ) до Донецька і стільки ж назад. У шахтарській столиці я володів комп’ютерним бізнесом, а моя дружина Олександра займалася виготовленням рекламної та сувенірної продукції. У такому режимі ми жили і працювали 10 років, до весни 2014 року. З початком бойових дій їздити стало небезпечно, та й робота зупинилася.

Кому потрібні комп’ютери або реклама, коли над головою літають снаряди?

Весну і все літо сиділи на валізах. Думали, якщо війна добереться і до Покровська, то будемо готові зірватися й виїхати будь-якої миті. Мене із сім’єю всі друзі чекали: у Дніпрі, Києві і навіть в Ужгороді.

Ми рік жили в підвішеному стані. Починати заново працювати було страшно, і коштів особливо для цього не було. А коли ситуація в місті більш-менш стабілізувалася і стало зрозуміло, що тут, в Покровському, – Україна, вирішили відновити свій бізнес. Дружина продовжила розвивати рекламний напрямок, і всі засоби, які були відкладені на «всяк випадок», вклали в розвиток.

Ми рік жили в підвішеному стані

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровськ 2014 2015 Текст Історії мирних чоловіки 2014 2015 втрата роботи робота
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій